Weekend Greetings from The ‘Banana House’

From banana shed to ‘Banana House’:
Interior photo’s of our guest room. We refurbished the old banana shed into a guest room. Minimalist style with all essentials in it and with respect for the original century old plastering of the wall.
 
Guest have a view on a new landscaped water wise garden and there is secure parking. WiFi free available in (partly covered) communal courtyard.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s